Psst... het leven roept je!

Menu

Uitjes

Ontdek de regio en haar mooiste plekken. Van kerken tot musea. Weilanden zo mooi als een schilderij en kerken die sprookjesachtig aanvoelen. Een verlaten wijk die wordt omgetoverd tot industriële parel, een kerk die als winkel dient en ga zo maar door. Avontuurlijk op pad met de kids of juist in je eentje in alle stilte struinen door een stad of dorp.

access_time1 december 2017

Brecht & Birthe van Wandering the World maakten een boottrip naar Luik via Rederij Stiphout en ontdekten de stad met de self-Guided Walking Tour.

Lees meer
access_time8 november 2017
"Zuid-Limburg is de poort naar Europa", hoorde Naomi laatst iemand zeggen. Zelf maakte ze samen met Brecht en Birthe van Wandering the World een boottrip vanaf Maastricht naar het Belgische Luik.
Lees meer
access_time5 november 2017
Al weken keek ik ernaar uit: de dag dat ik mocht gaan knuffelen met koeien op Loei goed Zuid-Limburg (Waalheimer Farm). Het leek me zo’n bijzondere activiteit, om een connectie te kunnen maken met zo’n grote koe, die je normaal alleen ziet in de wei.
Lees meer
access_time23 oktober 2017
Naomi gaat zelf vlaai bakken bij Bakkerij de Bisschopsmolen in Maastricht. Tijdens deze workshop gaat ze aan de slag en leert ze alle fijne kneepjes van het vak.
Lees meer
access_time23 oktober 2017

"Ben je een dagje uit, weekendje weg of vakantie aan het plannen? Limburg lonkt!" Marleen van Bijzonderplekje.nl bakte een échte Limburgse vlaai bij de Bisschopsmolen

Lees meer
access_time21 oktober 2017

Vijf redenen om zo snel mogelijk naar Zuid-Limburg te gaan. Vertrek vandaag nog!

Lees meer
access_time9 oktober 2017
Dat Zuid-Limburg vier eeuwen lang deel uitmaakte van het Romeinse Rijk wist Naomi niet en dat in ons eigen land ook overblijfselen uit die tijd kon vinden, ook niet.
Lees meer
access_time7 oktober 2017
"Vorige week heb ik een van de meest verrassende en inspirerende stadswandelingen ooit gedaan: de Street Art tour door Heerlen." Lees de ervaring van Naomi!
Lees meer
access_time23 september 2017

Zeg je Zuid-Limburg, dan zeg je: mooie natuur, verrukkelijke vlaai en shoppen in Maastricht. Als je er even tussenuit wil, moet je hiernaartoe! 

Lees meer

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Wil je bloggen voor Limburg lonkt?


Stuur ons dan een mail en we nemen contact
met je op over de mogelijkheden.

Ik wil meebloggen