Psst... het leven roept je!

Menu

Onthaasten

Op zoek naar rust, écht stilstaan en ontspanning. Even weg van je dagelijkse drukte. Leer van deze momenten om in de drukke periodes meer bij jezelf te blijven. Van een avondje dansen tot mediteren in de ochtendzon.

access_time27 september 2019

Josje Smeets is GeluksPsychologe en ging onthaasten in het Heuvelland. De route staat geheel in het teken van ‘even weg van de massa’. Lees hier dag 2 van haar avontuur!

Lees meer
access_time23 juli 2019

GeluksPsychologe Josje Smeets ontsnapt voor Limburg lonkt aan de massa en vindt rust met een digital detox in Maastricht. Lees haar dag op Wendyonline.nl 

Lees meer
access_time17 juli 2019
Op een zonnige maandagmiddag ging Fleur van liefsuitlimburg.nl op pad naar Wijlre voor een geurige en smakelijke activiteit. Zo maakte ze kennis met 'Pauls' en met een kruidenwandeling.
Lees meer
access_time7 februari 2019

Anne van Your Little Black Book combineert haar lievelingsstad Maastricht met de heuvels van Zuid-Limburg en heeft 10 tips op een rijtje gezet die je waarschijnlijk nog niet kent...

Lees meer
access_time4 december 2018
Als Breg met haar verloofde op date gaat, gaan ze meestal naar een restaurant, concert of de bioscoop. Dit keer besloten ze om het anders aan te pakken en doken ze midden in de week onder in de offline wereld van Thermae 2000.
Lees meer
access_time30 augustus 2018
Een mooie wandeling, een voetmassage en een lesje mindfulness en dat alles in de openlucht: daar zeg ik geen nee tegen! Samen met mijn gezin ontdekte ik het Blotevoetenpark in Brunssum: pure ontspanning voor jong en oud!
Lees meer
access_time1 juni 2018

Wie denkt dat Nederland alleen maar vlakke landschappen heeft, die moet maar eens naar Zuid-Limburg gaan. De glooiende heuvellandschappen zorgen er namelijk voor dat je beentjes stevig werk moeten leveren! CheckoutSam fietste door de groene natuur en de pittoreske dorpjes van deze regio. Eindigen deed hij op het Drielandenpunt.

Lees meer
access_time21 mei 2018

Groovypat: "Goodmorning! Foggy sunrise at a place called Vijlen. I guess I could live in that house."

Lees meer
access_time2 mei 2018

Als je al eens naar een Amerikaans kerkhof bent geweest ter herdenking van Wereldoorlog Twee, dan weet je dat zo'n begraafplaats je keer op keer naar adem doet happen. Komt het door de schoonheid en sereniteit van deze plek? Of is het omdat elkeen van de duizenden witmarmeren grafzerken telkens ook voor één mensenleven staat? CheckoutSam deelt zijn ervaringen.

Lees meer
access_time11 november 2017
Tijd voor jezelf vrijmaken is niet altijd even makkelijk, maar oh zo belangrijk! In Zuid-Limburg ontspant Naomi volledig.
Lees meer
access_time5 november 2017
Al weken keek ik ernaar uit: de dag dat ik mocht gaan knuffelen met koeien op Loei goed Zuid-Limburg (Waalheimer Farm). Het leek me zo’n bijzondere activiteit, om een connectie te kunnen maken met zo’n grote koe, die je normaal alleen ziet in de wei.
Lees meer
access_time19 oktober 2017

Als achttienjarige gup belandde Bregje van Breg Blogt in Maastricht. Op dat moment wist ze niet wat het Limburgse land allemaal voor haar in petto had. Ze ging een dag op pad in het Heuvelland om weer een stukje Limburg te ontdekken. Een dag die heerlijk mindful was met wijn, adembenemende uitzichten en fijn gezelschap.

Lees meer
access_time16 oktober 2017

“Kijk, daar groeit weegbree, daar kun je jeuk mee verzachten. En dit is een wilg, daar zit een stof in waarvan pijnstillers worden gemaakt.” DailyGreenspiration liet zich onderdompelen in wereld van de kruiden tijdens een kruidenwandeling door het Heuvelland.

Lees meer
access_time23 september 2017

Zeg je Zuid-Limburg, dan zeg je: mooie natuur, verrukkelijke vlaai en shoppen in Maastricht. Als je er even tussenuit wil, moet je hiernaartoe! 

Lees meer
access_time23 september 2017
Zuid-Limburg was de eerste regio die bevrijd werd aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, Naomi plande daarom een herdenkingsbezoek. lees meer
Lees meer

Deel deze pagina
Wil je bloggen voor Limburg lonkt?

Stuur ons dan een mail en we nemen contact
met je op over de mogelijkheden.

Ik wil meebloggen