Psst... het leven roept je!

Menu

Minitrips

Even weg van de massa, een zijn met je camera én het verbluffende landschap of juist gezellig op pad met de kids? In Zuid-Limburg en Maastricht kan het allemaal! Er is hier zoveel te beleven dat deze Limburg-fans hun minitrip voor jou van dag tot dag hebben uitgewerkt. Ontdek hun favoriete plekjes voor een tripje Zuid-Limburg en Maastricht en volg hun voetsporen zodat je zeker weten niets mist van deze prachtige regio!

Welke minitrip ga jij maken?

Patrick en Linda Smit voelen zich helemaal thuis in het Zuid-Limburgse landschap. Elke hotspot leggen zijn op een verbluffende wijze vast en delen ze op Instagram met hun vele volgers. Volg de voetsporen van GroovyPat en Vlinderlin en schiet ook de allermooiste plaatjes in de natuur!

Lees meer

Het reisgrage, charismatische Belgische gezin With Kids on the Road vertelt je de leuke gezinsuitstapjes in de regio. Volg de voetsporen van Elodie, Bas, Katrien en Ludovic en plezier gegarandeerd voor kinderen én ouders!

Lees meer

Josje Smeets volgt een geluksroute annex digital-detox-tour dwars door Zuid-Limburg om even te ontsnappen aan de massa en alle drukte. Volg haar voetsporen, geniet van de rust en ga even weg van de digitale werkelijkheid!

Lees meer

Deel deze pagina