Psst... het leven roept je!

Menu

Soms vergeet je door de dagelijkse drukte even stil te staan. Helemaal stil te staan, letterlijk en figuurlijk. Dan nodigt het leven je uit om naar Limburg te komen.

Ga onthaasten: kies jouw favoriete minitrip!

Even weg van de massa, een zijn met je camera én het verbluffende landschap of juist gezellig op pad met de kids? In Zuid-Limburg en Maastricht kan het allemaal! Er is hier zoveel te beleven dat deze Limburg-fans hun minitrip voor jou van dag tot dag hebben uitgewerkt. Ontdek hun favoriete plekjes voor een tripje Zuid-Limburg en Maastricht en volg hun voetsporen zodat je zeker weten niets mist van deze prachtige regio!

Bekijk alle minitrips

#limburglonkt

Deel jouw Limburg-moment met #limburglonkt. Wij delen graag jouw leukste plekjes en belevenissen!

Volg @limburglonkt op instagram

Ultieme geluksmomentjes

access_time17 oktober 2019
Hier in Zuid-Limburg hebben wij prachtige landschappen, wijngaarden en sinds kort ook een echte ‘Route des Vins’. Ik mocht het ontdekken...
Lees meer
access_time27 september 2019

Josje Smeets is GeluksPsychologe en ging onthaasten in het Limburgse Heuvelland. De route staat geheel in het teken van ‘even weg van de massa’ en ‘geluk’. Wie kan beter ervaren of deze route ook daadwerkelijk een geluksgevoel oplevert dan de expert zelf? Lees hier dag 2 van haar avontuur!

Lees meer
access_time19 augustus 2019

De uitgestrekte velden, weides en het groen; veel groen om te ravotten. Hoewel Withkidsontheroad al enkele keren deze richting uittrok, blijft Zuid-Limburg hen verrassen. Ontdek de gezinsuitstap!

Lees meer

Droom je even mee?

Naomi ging 10 weken op pad door de regio in haar retro VW-busje. Ze ervaart geluksmomentjes, vindt rust en ontdekt verrassingen uit de streek. Zuid-Limburg en Maastricht brengen haar weer even terug naar waar het leven echt om draait. Limburg lonkt! Bekijk de film, een prachtige samenvatting van Naomi's reis:

Het leven roept je

In Limburg kun je beleven wat het betekent om bewust te genieten, om te ontdekken waar je écht gelukkig van wordt. Om te voelen waar het leven om draait. Om speelsheid, ruimte, verrassing en kwaliteit. Dat vakantiegevoel vind je op misschien nog geen 2 uurtjes rijden vanaf de Randstad, in de lieflijke heuvels van Zuid-Limburg en de bruisende stad Maastricht. Een plek waar innovatie en traditie hand in hand gaat. Waar 3 landen, 4 miljoen mensen en 4 talen bij elkaar komen en het goede leven continu opnieuw wordt uitgevonden. Daar waar men gelooft in geluk voor iedereen. Het leven roept je!

Volg je ons al op instagram?

Deel deze pagina
Wil je bloggen voor Limburg lonkt?

Stuur ons dan een mail en we nemen contact
met je op over de mogelijkheden.

Ik wil meebloggen